Fort Conquer

Fort Conquer 1.1.0

Tower defense game met monsters

Fort Conquer mixt tower defense met role playing-kaartspellen. De game biedt een leuke en originele ervaring.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Scherpe graphics
  • Origineel concept
  • Leuk om te spelen
  • Veel originele wezens

TEGEN

  • Matching werkt niet lekker
  • Betalen om verder te komen

Gemiddeld
6

Fort Conquer mixt tower defense met role playing-kaartspellen. De game biedt een leuke en originele ervaring.

Waar gaat Fort Conquer over?

In Fort Conquer verdedig je je kasteel tegen de hordes monsters die erop af komen. Om dit te doen, zet je je eigen monsters in, die je strategisch neerzet om de belagers uit te schakelen.

Die monsters zie je in de vorm van kaarten. Elk monster heeft zijn eigen vaardigheden (aanval, snelheid, bereik, etc.). Kies een vastgesteld aantal monster uit je kaartencollectie en speel ze op het juiste moment uit om de vijand te verslaan.

Tijdens het spelen verzamel je munten en punten, die je gebruikt om nieuwe kaarten te kopen, je toren te upgraden of je monsters verder te ontwikkelen. Je voegt twee monsters en hun vaardigheden samen en maakt zo een supermonster.

Aanvankelijk is Fort Conquer erg leuk om te spelen. Het concept is origineel en het is leuk om de monsters met elkaar te zien vechten. Al snel is het echter onmogelijk om te spelen zonder nieuwe kaarten en upgrades te kopen, je krachten zijn gewoon niet sterk genoeg.

Het spel heeft ook een online multiplayer arena, die je vrijspeelt na level vijf. Deze is meer tactisch en zou leuk zijn om te spelen, ware het niet dat het matchen met andere spelers te wensen overlaat. Vaak krijg je een te sterke tegenstander voor je kiezen, waardoor je al direct geen kans hebt om te winnen.

Hoe speel je Fort Conquer?

Het spel is makkelijk om te spelen. Aan het begin van elk level kies je welke monsters je gebruikt. Zodra de actie start, plaats je ze in het gevecht door simpelweg de kaart op het juiste stuk van het slagveld te slepen. Elk monster heeft een energiebalk, waarop je ziet hoeveel leven ze nog over hebben.

Denk je nu 'ik zet gewoon al mijn monsters in één keer op het slagveld'? Dat kan niet. Je moet altijd een paar seconden wachten voor je de volgende neer zet.

Hoe ziet het er uit?

Indrukwekkend kunnen we de graphics van Fort Conquer niet noemen, maar ze zien er zeker wel goed uit. De monsters zijn erg fantasierijk en mooi geanimeerd. Alles is wel behoorlijk klein en we misten de functie om in te zoomen zodat we alles van dichtbij kunnen bewonderen.

Onze mening


Fort Conquer is een origineel tower defense-spel dat aanvankelijk erg leuk is om te spelen, maar helaas niet uit te spelen is zonder je portemonnee te trekken.

Meeste downloads Strategiespellen voor android

Meer
Fort Conquer

Download

Fort Conquer 1.1.0

Beoordelingen about Fort Conquer